Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Asllani tillbaka i landslaget

Förbundskaptenen i damfotboll, Thomas Dennerby, har tagit ut truppen till landskampen mot Tyskland i Dresden 22 april.
Backen Sara Larsson, som spelar i USA, saknas.

Däremot är Kristin Hammarström och Kosovare Asllani, som inte kunde vara med i EM-kvalmatchen mot Wales för ett par veckor sedan på grund av sjukdom respektive skada, är med i truppen.

- När det gäller våra spelare i USA så gör vi individuella bedömningar inför varje match. När det är träningsmatch så får vi spelarna bara två dagar före match och då kan det vara kämpigt för vissa att ställa om tiden. I det här fallet tog vi beslutet att lämna Sara utanför truppen. In kommer istället Linda Sembrant som är den spelare som ligger närmast truppen på den positionen. Linda har presterat bra både i klubblaget och i Algarve, säger Dennerby till fotbollförbundets hemsida.


Här är truppen:

Målvakter: Kristin Hammarström, Örebro, Hedvig Lindahl, Göteborg.

Backar: Lina Nilsson, Malmö, Anna Paulson, Umeå, Charlotte Rohlin, Linköping, Stina Segerström, Göteborg, Linda Sembrant, AIK, Sara Thunebro, Frankfurt.

Mittfältare: Lisa Dahlkvist, Göteborg, Nilla Fischer, Malmö, Louise Fors, Espanyol, Petra Larsson, Linköping, Caroline Seger, Philadelphia, Therese Sjögran, Malmö.

Anfallare: Kosovare Asllani, Chicago, Jessica Landström NJ/NY Sky Blue, Linnea Liljegärd, Göteborg, Lotta Schelin, Lyon.

TT

Publicerad 2010-04-12 kl 15:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons