Åter Vittsjö-seger mot Öster

Dam

Öster hade ett par riktigt heta chanser mot Vittsjö på hemmaplan som förtjänade ge en poäng men Vittsjö tog alla tre i Söderettan genom Julia Thordssons 1-0-mål alldeles för pausvilan.

Det var en knall i våras när Vittsjö som nykomling slog Öster hemma med 4-3. Nu är det nordskånskorna som ligger före i tabellen.
Östers som vanligt dominerande spelare Ann Arvidsson kunde ha gett matchen ett annat förlopp redan efter ett par minuter när Sonja Fransson, Vittsjös målvakt, tippade bollen i ribban. Elin Nilsen hade ett friläge som Sonja räddade en kvart före slut.
Vittsjö fick slutföra de sista tio minuterna utan backen Charlotte Bergstrand som blev målchansutvisad och inte får vara med i nästa match.
Sonja Fransson och Ida Olsson klart bäst i Vittsjös lag.

Publicerad 2008-09-13 kl 23:20