Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Avslöjar: Manon Melis återvänder till Malmö

Foto: Scanpix

Manon Melis är klar för Malmö. Enligt uppgifter till fotbollskanalen presenteras hon vid en presskonferens på tisdagen.

- Inga kommentarer, säger klubbdirektör Niclas Carlnén.

Skyttedrottningen tillhörde LDB under fem år mellan 2007 och 2011 – och öste in mål. Hela 84 stycken blev det totalt för Skåneklubben. Säsongen 2010 utsågs hon till Årets spelare vid Fotbollsgalan efter 25 fullträffar i LDB. Men den här säsongen tillhörde hon seriekonkurrenten Linköping som kom trea i tabellen. Nu kan dock fotbollskanalen.se avslöja att hon, inom bara några timmar, återvänder till sitt gamla lag.

Melis anländer till Sverige under tisdagen och enligt vad fotbollskanalen.se erfar deltar hon vid den presskonferens som LDB utlyst. Klubben är ju på väg att inleda ett samarbete med FC Rosengård som ett led i att sanera sin hårt ansträngda ekonomi. Något som är nödvändigt för föreningens fortlevnad.

- Jag har inga kommentarer kring Manon Melis, men det stämmer ju att vi håller en presskonferens angående det här med Rosenborg, säger klubbdirektören Niclas Carlnén till fotbollskanalen.se.

Tidigare har både Tyresö och Kopparbergs Göteborg kopplats samman med den holländska forwarden, men ingen av dem har någon värvning på gång i dagsläget.

- Vi har tidigare varit i kontakt med henne, men vi har ingen presskonferens planerad för stunden, säger Tyresös Hans Lindberg.

Kopparbergs Göteborg har som högsta prioritet att säkra en förlängning med amerikanska Christen Press kontrakt, och där är deadline för ett beslut den här veckan.

Publicerad 2012-12-04 kl 14:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons