Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Bachmann skadad i Algarve - kan missa viktiga CL-mötet

Foto: SCANPIX

Ramona Bachmann.

Schweiziskan Ramona Bachmann lämnar Algarve Cup efter en skada.
Nu riskerar Rosengårds viktiga anfallare att missa Champions League-mötet med Wolfsburg.
- Det är klart att man vill ha alla sina spelare tillgängliga, säger Rosengårds tränare Markus Tilly till Fotbollskanalen.

Rosengård har fått ett tufft skadebesked från Algarve. Den schweiziska anfallaren Ramona Bachmann ådrog sig en skada på träning under de första dagarna av Algarve Cup. Nu lämnar hon Portugal och får behandling hemma i Schweiz innan hon kommer till Malmö på fredag. Det finns ingen prognos på när Bachmann ska vara tillbaka.

- Nej det finns det inte. Det är inget jätteallvarligt men det är en känning som vi ska undersöka vidare och behandla så att hon blir frisk så fort som möjligt, säger Rosengård-tränaren Markus Tilly till fotbollskanalen.se.

Vad rör det sig om för typ av skada?
- Det var något med skinkmuskeln tror jag.

Nu talar det mesta för att hon missar supercupmatchen mot Linköping den 15 mars. Även den viktiga Champions League-kvartsfinalen mot Wolfsburg, som vunnit turneringen två år i rad, den 22 mars är i fara.

- Det är klart man vill ha alla sina spelare tillgängliga men man får fokusera på den verkligheten som är och göra det bästa utav det.

Hur bedömer du möjligheterna att hon är med mot Wolfsburg?
- Jag är inte medicinskt kunnig så jag kan inte göra såna bedömningar utan jag litar på vårt rehabteam som är fantastiskt duktiga och sen så fokuserar jag på de spelare som finns tillgängliga vid matchen, säger Markus Tilly till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2015-03-09 kl 10:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons