BK Skjold (Danmark) - Tyresö FF 1-5

Dam

Tyresö FF avslutade sitt skånska träningsläger med match i Danmark mot elitdivisionslaget BK Skjold som bl a besegrat Kristianstads DFF (3-1) i en tidigare träningsmatch.

Trots 5-1 tog det ända till den 40:e minuten innan Tyresö gjorde 1-0 via Jennifer Egelryd snyggt framspelad av Emma Stålhammar. Före målet hade Tyresö vaskat fram ett par bra målchanser.Bland annat hade Emma Stålhammar ett bra skott som smet tätt över ribban och Katrin Schmitt ett i insidan på stolpen.
Direkt i andra halvlek ökade Emma Stålhammar till 2-0. Skjold reducerade på frispark.
Azra Durakovic passade till Emma Stålhammars 3-1 och gjorde själv 4-1. Azra blev också tvåmålsskytt tack vare ett inspel från Malin Eriksson.
Nästa helg möter Tyresö Linköping Kenty på lördagen och direkt efter matchen åker laget till Gotland för att under söndagen spela första omgången i Svenska Cupen.

Publicerad 2009-03-22 kl 18:09