POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
11å

Caroline Jönsson får träna i Sundsvall

- Vi har känt till att Caroline Jönsson sökt till psykologutbildningar på över hela Sverige. Att hon kommit in i Umeå har ingen koppling till fotbollen.

Det säger LdB FCs tränare Jörgen Petersson om sin landslagsmålvakts flyttplaner.

Caroline har kontrakt med LdB FC säsongen ut. Vad som sedan väntar är oklart. Damallsvenskans klubbar i Umeå, IK och Södra anser sig välförsörjda med målvakter och har inte lagt ut några fångstkrokar.
LdB FC har inte kunnat påverka att "Carre" får studera på närmre håll?
- Det är en attraktiv utbildning "Carre" kämpat för att få gå och som förening vill vi också se till hennes sociala situation, att kunna lägga grunden till ett bra jobb när fotbollskarriären tar slut, förklarar Jörgen Petersson.
Men nästa år?
- Vi har full koll på den närmaste matchen och den närmaste månaden. Vi kommer att hitta lösningar längre fram. På torsdag och fredag ska "Carre" träna med Elisabeth Leidinge i Sundsvalls DFF och sedan ansluta till oss i Skellefteå där vi möter Sunnanå på söndag. Vi stannar kvar i Västerbotten för att nästa onsdag spela mot Umeå IK.
Oavsett hur det blir med fotbollen kommer Caroline Jönsson inte att släppa sitt enagagemang i LdB-projektet Star School i Sydafrika.
Damfotboll.com har även pratat med Umeå IKs målvakt Ulla-Karin Rönnlund,som gjorde segermålet mot Djurgården i lördags, om hon ska fortsätta ytterligare ett år. Hon tillhör dem som ännu inte skrivit på kontrakt om förlängning.
- Jag har fått erbjudande av UIK men har inte bestämt mig än. Jag har familj, man och två små barn som också är viktiga för mig, säger Ulla-Karin.

Publicerad 2008-09-09 kl 13:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå