Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Caroline Näfver slutar i KIF Örebro

Caroline Näfver och Hanna Pettersson återfinns inte i KIF Örebro nästa säsong.

- Den fotbollsmässiga bakgrunden och de samtal vi haft med spelarna har inte utmynnat i förhandlingar om fortsatt spel i KIF Örebro, säger klubbchef Thomas Rasmusson i ett pressmeddelande.

Det var som vänsterback Caroline debuterade i damlandslaget mot England 2006 på Cypern för övrigt tillsammans med sin klubbkamrat Stina Segerström och det var på Cypern cirkeln slöts ett år senare mot Skottland. Sedan dess har Caroline inte varit med i damlandslaget.

I årets KIF Örebro har hon spelat på mittfältet, som var hennes gamla plats innan hon skolades om av Pia Sundhage. Men i sex av de 21 matcherna i Damallsvenskan 2008 var Caroline inte uppsatt i startelvan. Hon har blivit omsprungen av Djurgårdens Sara Thunebro som back i damlandslaget och har inte varit i närheten att ta tillbaka den på en annan position i KIF Örebro.

Anfallaren Hanna Pettersson har också bestämt sig för att lämna KIF Örebro som hon spelat för de båda senaste säsongerna.

Caroline Näfver kom till KIF Örebro redan 2001 när man ännu hette Karlslunds IF.
- Jag tycker jag har gjort en bra säsong i år men känner att jag inte kommer så mycket längre efter åtta säsonger i KIF Örebro, säger Caroline till damfotboll.com.
- Någon annan klubb är inte mera aktuell än andra för tillfället.

Publicerad 2008-10-26 kl 12:30
Annons
Annons
Annons