Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Caroline Seger visade vägen för Linköping

Linköpings FC skaffade sig ett fint utgångsläge inför returen mot FC Zürich. Bortamatchen i Winterthur vanns med 2-0, båda målen i första halvlek.

Så när som på i den andra minuten när Sofia Lundgren fick rädda ett friläge för Rahel Kiwic med en fotparad spelade sig FZ Zürich inte så nära Linköpings-målet fler gånger.

Efter en kvart slog Maja Krantz en djupledsboll till Caroline Seger. Hon fälldes av Selina Zumbühl som samtidigt fick ett gult kort. Caroline tog själv frisparken. Bollen touchade en spelare i muren på vägen i mål till 1-0.
Ytterligare en kvart senare efter att Linköping tagit greppet om matchen ökade Jessica Landström till 2-0 efter ett inlägg av Caroline Seger, som först tunnlat sin back. Minuten senare prickade Caroline ribban.

En kvart in på andra halvlek lämnade Sara Larsson plats för Kosovare Asllani som kom till tre avslut men det dröjde innan Linköping kom till mitten i halvleken. Den blev jämnare än den första.
Zürich-spelarna hade svårt i närkamperna och det blev många avbrott för skador trots att det inte var en särskilt tuff uppgörelse.
Maria Karlsson kom fram på sin vänsterkant med både inlägg och ett bra skott.

Publicerad 2009-09-30 kl 20:00
Annons
Annons
Annons