Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

"Carre" bara halvnöjd efter comebacken

Det var en efterlängtad comeback för Caroline Jönsson, Ldb FC Malmö, när hon klev in på Valhalla för att spela mot Kopparbergs/Göteborg FC.Ett års skadefrånvaro var nu äntligen över.Hur känns det så här dagen efter match?
-Mycket bra tack, jag har just fått massage av vår sjukgymnast Malin Lundgren och ikväll väntar träning med laget.

Caroline råkade ut för en korsbandsskada förra sommaren och varit borta i ett helt år ifrån träning. De senaste veckorna har hon varit med och spelat två B-lagsmatcher.

Du måste ha längtat efter att äntligen göra comeback efter din långa frånvaro?
-Jag har längtat efter detta ögonblick och det kändes riktigt härligt att vafra tillbaka. Skönt att ha det gjort för det är ju alltid lite nervöst när det blir "på riktigt" igen. Även om man har rutin så kommer man nog aldrig ifrån den känslan.

Vad tyckte du själv om din prestation i gårdagens match?
-Jo, det blev ju en ganska het inledning. Bara under de två första minuterna hann Lotta komma fri och skjuta över och sen slå ett målgivande pass till Sara Lindén. Bortsett från det så kändes mina egna ingripande ganska ok men inte helt perfekta, men lite ringrost får man väl räkna med svarar "Carre".

Nästa uppgift för henne och LdB FC blir toppmötet mot Linköping på onsdag. En annan stor uppgift som förstås hägrar är chansen att bli uttagen till OS-truppen. Kapaciteten har "Carre" men frågan är väl om förbundskapten Thomas Dennerby tycker det räcker att ha spelat två matcher i allsvenskan för att bli uttagen i en OS-trupp?
Svaret torde bli ja om man tittar till hur man hanterat liknande situationer tidigare.

Publicerad 2008-06-30 kl 12:20
Annons
Annons
Annons