Chicago Red Stars vann genrep

Dam

Inför första matchen i Women´s Professional League (WPS) besegrade Chicago Red Stars University of Illinois med hela 8-0.

Danesha Adams stod för ett hat-trick.
Universitetslaget höll nollan till fem minuter före halvtid när Lindsay Tarpley gjorde 1-0.

Sedan lossnade det i andra halvlek. Fyra mål kom inom loppet av sju minuter, de första två genom Danesha Adams, därefter Carli Lloyd, Ella Masar, Brittany Klein och Heather Garriock innan satte sitt tredje mål.
Frida Östberg var med i startuppställningen.
Ifeome Dieka och Cristiane är två bekanta från Damallsvenskan som också kunde ses i Chicago Red Stars startelva, däremot inte Caroline Jönsson i målet i den här matchen.

Publicerad 2009-04-01 kl 08:54