Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Chicago vill förnya med Caroline Jönsson

Chicago Red Stars meddelar att man vill förnya kontrakten med nio spelare till nästa säsong. Bland dem är Caroline Jönsson.

Övriga är backarna Marian Dalmy, Ifeoma Dieke, Jill Oakes och Natalie Spilger, mittfältarna Chioma Igwe, Brittany Klein, Megan Rapinoe, samt anfallaren Ella Masar.
Mittfältaren Karen Carney, backen Kate Markgraf och mittfältaren Lindsay Tarpley har löpande kontrakt.

Vad säger "Carre" själv?
Damfotboll.com når henne i Umeå där hon just skrapat frosten från vindrutan på bilen och ska ge sig av till dagens föreläsningar.
- Jag har inte bestämt mig för om det blir en säsong till i Chicago. Nu är jag hemma (i Umeå) och tentar på min psykologutbildning som jag även kunnat studera på distans. Det har varit upplevelserikt att bo och spela i Chicago. Jag har dock saknat känslan man får av att spela i ett lag som har chans att vinna ett mästerskap även om det gick bra för mig personligen, säger "Carre".
Hon är innehavare av två rekord efter den första WPS-säsongen, flest räddningar i en match (13) och flest räddningari alla matcher (89) sammanlagt, vilket säger något om Chicago Red Stars som lag.

"Carre" och Mariehems SK hade hoppats att hon skulle kunnat spela i Sverige efter att WPS-ligan slutade men regelverken kolliderade eftersom Mariehem spelar i div 1.

- Jag har inte fått någon dead-line från Chicago Red Stars för när jag måste bestämma mig. Det får mogna fram ytterligare en tid, säger "Carre".

Publicerad 2009-09-29 kl 15:00
Annons
Annons
Annons