Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

CL-dramatik på fotbollskanalen.se - se Tyresö-PSG här

Foto: AP

Nästa

Avbryt
Försök igen

Caroline Seger, Tyresö

Dags för nya stormatcher i  TV4 Sport. Nu är det klart att vi sänder avgörande matcherna för Tyresö FF och LDB Malmö i damernas Champions League.

TV4 Sport fortsätter sin storsatsning på damfotboll. Nu sänder vi de avgörande matcherna för Tyresö FF och LDB Malmö i sextondelsfinalerna i Champions League. Mot PSG respektive norska LSK Kvinner. Idag onsdag och 16 oktober. 

Först ut är Marta och Tyresö mot Kosovare Asllani och PSG på Tyresövallen ikväll med start 19.00. Stora delar av TV4:s EM-uppställning är på plats och Anna Brolin leder sändningen i studion tillsammans med studioexperten Hanna Marklund. Daniel Kristiansson kommenterar tillsammans med expertkommentatorn Malin Swedberg.

Veckan efter - den 16 oktober - är det returdags och TV4 Sport kan stolt presentera en Champions League-kväll med både returmötet i Paris och LDB Malmös hemmamöte med norska LSK Kvinner.

LDB Malmö – LSK startar klockan 18.30 i TV4 Sport och direkt när matchen är slut startar sändningen mellan PSG-Tyresö klockan 20.55.

Samtliga tre matcher sänds på fotbollskanalen.se och fotbollskanalens appar.

Publicerad 2013-10-09 kl 08:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons