Danmarks IF - Valbo FF 1-2

Dam

Div 2-laget Valbo från Gävle vann välförtjänt i Uppsala mot Norrettan-laget Danmarks IF med 2-1 (2-1).

Valbo tillhörde inte topplagen i norra Svealands-tvåan medan Danmark var topplag Norrettan.
Maria Laschka, nyförvärv från Västerås BK 30, gav Valbo ledningen med ett halvvolleyskott ribba in efter 8 minuter och Maria Eriksson ökade till 2-0 på frispark från långt håll efter 16. Mikaela Björklund reducerade för Danmark.
- Valbo förde första halvlek. I andra halvlek tryckte vi upp vårt lag, säger Danmarks IFs tränare Max Andersson.
- För oss var det härligt att få den här början på träningsmatcherna, säger Valbo FFs tränare Eva-Lotta Persson.

Publicerad 2009-02-28 kl 19:36