Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Dennerby lägger sista pusselbiten ikväll

Förbundskapten Thomas Dennerby susar från öst till väst innan han tar ut EM-truppen.

- Jag stack iväg till Vitryssland och såg finalen i F19-EM i lördags. Det var mycket givande. Vi har ett mycket bra F19-landslag.
Kommer det att synas i damlandslagets EM-trupp?
- Jag lägger de sista pusselbitarna ikväll efter att ha rest till Göteborg och sett matchen mellan Kopparbergs/Göteborg och Umeå IK samt fått efter att ha fått de sista informationerna från LdB FCs derby mot Kristianstad. Truppen presenteras på tisdageftermiddagen.

Caroline Jönssons Chicago Red Stars förlorade natten till idag chansen att gå till slutspel. Kristin Hammarström är halvskadad, får det dig att ta en ny fundering i målvaktsfrågan?
- Jag vet att "Carre" har ett par matcher kvar på sitt kontrakt i USA och jag håller mig uppdaterad, säger Thomas Dennerby.

Till sist, då vet du också att Malin Moström och Anna Sjöström har börjat träna igen i Umeå och Hanna Marklund är den tredje mamman med EM-rutin?
- Ha ha, det är härligt att se. I så fall får jag ta ut en nanny också för att se efter barnen precis som USAs damlandslag för några år sedan, säger Thomas Dennerby med ett brett leende.

Publicerad 2009-07-27 kl 13:54
Annons
Annons
Annons