POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
10å

Djurgården Dam åter på Stadion

Djurgården tar emot Linköpings FC på Stockholms stadion på söndagen, en möjlighet att återställa förtroendet efter den klara förlusten i Malmö.

Å andra sidan konstaterar Linköpings FCs tränare Magnus Wikman att hans lag bara blir bättre och bättre.

- Ännu en träningsvecka är avverkad och nu väntar veckans examensprov, ett Djurgården som förväntar sig tillhöra de fyra främsta när serien summeras i höst.Känslan är att det kommer att bli en tät match, mycket tätare och tuffare än de senaste vi spelat. För vår egen del känns det bra, vi kommer bli riktigt svåra att slå, säger Magnus Wikman.

- Det kommer med stor sannolikhet bli små detaljer som avgör matchen och därför är det viktigt att vi är noggranna i både försvars- och anfallsspel. Vi måste se upp med Djurgårdens djupledsspel och självklart med Victoria Svensson, som är en av landets främsta spelare.

Magnus Wikman siktar på att LFC ska kunna ha mycket boll i anfallsspelet för att få motståndarna att lägga mycket kraft på sitt försvarsspel.
- Dessutom måste vi bli lite mer beslutsamma i offensivt straffområde.

Linköpings FC får fortfarande undvara Josefine Öqvist och Marie-Louise Skålberg som båda är skadade samt Jonna Andersson som är borta på landslagsuppdrag.

Publicerad 2009-05-17 kl 10:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå