POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
11å

Dramatisk vändning när Danmark vann

Två gånger ledde Alvik hemmamatch i Norrettan mot Danmarks IF, andra gången så sent som fem minuter före slut. Men Uppsala-laget vann med 3-2 (0-1).

Alviks klart bästa spelare Daniela Grönberg gjorde både 1-0 och 2-1, första målet efter att ha kommit runt på kanten, det andra efter en kall lobb över utrusande målvakt.

Catarina Wilén kvitterade på frispark för Danmark efter att Mikaela Björklund blivit nerdragen, ett ruggit hårt och välplacerat skott med högerfoten.
- Alvik hade ett bra passningsspel, erkänner Danmarks tränare Max Andersson.
- Själva hade vi stora problem i senaste matchen mot Sundsvall (1-4). När vi gick igenom inför den här matchen var alla överens om att oavsett om vi vann eller förlorade skulle vi göra det som ett lag och att vi skulle vara noggranna i allt vi gjorde. Det är inte lätt att spela på Alviks konstgräs. Det fick t o m Eskilstuna som leder Norrettan erfara när man spelade 2-2 här.
Elizabeth Remy blev dock matchhjälte genom 2-2 i 87:e och 3-2 i 89:e minuten, två nästan identiska mål när hon bröt emellan Alviks innerbackar efter att ha fått djupledsbollar från mittfältet.

Publicerad 2008-05-18 kl 19:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå