POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Dubbel smäll för Umeå Södra tjej

Umeå Södras Maria Wictorsson ligger kvar i Göteborg med en hjärnskakning som hon ådrog sig i en bilolycka i lördags efter matchen.

Maria lär sent glömma sitt besök i Göteborg i helgen. Först en storförlust med Umeå Södra mot Kopparbergs/Göteborg med hela 9-0. Sedan påkörd av en bil så hon föll i backen och slog i huvudet.
Maria är fortfarande kvar i Göteborg då hon ännu inte fått lov att flyga hem p.g.a hjärnskakningen som hon ådrog sig i fallet.

Hur mår du idag Maria?
-Tack, det är mycket bättre men fortfarande känner jag mig öm i nacken och har lätt huvudvärk.

Vad hände egentligen?
-Vi skulle gå till bussen som skulle ta oss till flygplatsen när olyckan, i form av en bil med en husvagn i släp, var framme. Bilisten körde väldigt nära trottoarkanten och bilens backspegel tog tag i min väska, berättar Maria.

-Det var tur att jag släppte tag om väskan annars kunde det blivit värre. Jag minns att jag hann tänka, bara jag inte hamnar under husvagnen, sen är det blankt. Mina kompisar har berättat att jag flög i backen och slog i huvudet.

Max otur men ändå tur att det inte blev värre?
-Ja absolut, det kan inte vara några höga odds på att sånt här ska hända, eller hur?

Du, hur ser det ut framöver. När tror du att du är tillbaka i spel?
-Det vet jag inte. Närmast har vi Alvik i Svenska Cupen och det är inte troligt att jag klarar att vara med i den matchen. Därefter väntar LdB FC i Damallsvenskan och den matchen vill jag ogärna missa.

Efter fyra omgångar hade Umeå Södra plockat fem poäng i Damallsvenskan men sen har har det tagit tvärstopp? Hur ska ni ändra på det?
-Vi inleder ofta bra den första halvtimmen men utan att lyckas göra mål. När vi sen får ett i baken blir det förstås tungt. Det har upprepats ett par matcher och då smyger det sig gärna in ett "oh nej, inte nu igen" i skallen. Vi måste se till att ändra matchbilden till vår fördel, när vi har övertag, för att komma ur den onda cirkeln vi hamnat i. Men jag vill påstå att vi trots nederlagen, inte varit helt chanslösa i matcherna.

Hjärnskakning verkar inte ha påverkat din fighting spirit?
-Nej, både jag och mina lagkamrater är revanschlystna och kommer att jobba hårt för att plocka fler poäng.

Publicerad 2008-05-26 kl 13:22
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå