Duisburg vann i Frankfurt

Dam

Inte ens FFC Frankfurt kunde på hemmaplan besegra Linköpings FCs kommande motståndare i UEFA Women´s League FCR Duisburg på söndagen.

I matchen mellan de båda topplagen i Bundesliga fick FFC Frankfurt så klart undvara sin svenska back Sara Thunebro som spelade VM-kval på lördagen.
Det var FFC Frankfurts första förlust under sin nye tränare Sven Kahlert.
Alexandra Popp gav Duisburg ledningen redan efter 7 minuter. Petra Wimbersky kvitterade tio minuter senare.
Sedan slog Duisburgs Inka Grings till med 1-2 och 1-3 i andra halvlek. Hon har nu gjort elva mål på sex matcher. Birgit Prinz reducerade till slutresultatet 2-3.
Linköpings FC spelar första matchen mot Duisburg borta den 4 november och hemma (i Norrköping) den 11 november.

Publicerad 2009-10-25 kl 13:46