Effektiva Sunnanå gjorde tre mål på Djurgården

Dam

- Jag räknade till 17 avslut för oss mot just tre för Sunnanå, säger Djurgårdens tränare Anders Johansson efter lördagens match på Stadshagen.

- Det var vår bästa match hittills under försäsongen.
Sunnanås tränare Jan Hallberg konstaterade att försvaret var alldeles för utspritt under första halvlek som slutade 1-3. Den andra vann faktiskt Sunnanå med 2-1.
Carolina Rosendahl, nyuttagen i F17-landslaget samt Magdalena Rosendahl nyuppflyttad i A-truppen gjorde en bra match.
Sara Thunebro gav Djurgården ledningen med ett kanonskott. Det var hennes förarbete som beredde väg för Linda Fagerström 2-0. Linda Fransson, en av Sunnanås bästa, reducerade varpå Jennifer Meier fem minuter före halvtid gjorde 3-1.
Inhopparen Matilda Forslund reducerade till 2-3 och var delaktig i 3-4 som dock för sättas på Victoria Svensson konto. Alexandra Höglund gjorde 2-4 för Djurgården.

Publicerad 2009-02-21 kl 20:09