EM 2009: Tyskland och Norge vinnare

Dam

Frankrike-Tyskland 1-5
0-1, 9', Grings; 0-2, 17', Krahn; 0-3, 45', Behringer; 0-4, 47', Bresonik (straff); 1-4, 51', Thiney; 1-5, 90', Laudehr

Tyskland stormar vidare mot seger i grupp B efter hela 5-1 mot Frankrike i dam-EM i Finland. I den första matchen vann tyskorna mot Norge med 4-0 och har imponerat stort så här långt.

Tyskland, med fyra raka EM-segrar, möter i kvartsfinal tvåan i grupp C som kan bli Sverige...eller Italien...eller England.

Frankrikes målvakt Sarah Bouhaddi hade inte sin bästa dag mellan stolparna På Tammerfors-stadion och släppte in ett par enkla mål. Inka Grings (9:e minuten), Annike Krahn (17:e), Melanie Berhinger (45:e), Linda Bresonik (49:e) och Simone Laudehr (90:e) gjorde Tysklands mål.

Gaëtane Thiney var den enda i Frankrike som lyckades lura förra djurgårdsmålvakten Nadine Angerer med ett reduceringsmål i den 51:e minuten.