Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

EM: Mål-Scott var hon som sänkte Umeå IK

Hon är van vid viktiga matcher och avgjorde t.ex bortamatchen i UEFA Women´s Cup-finalen mot Umeå IK. Damfotboll.com fick ett snack med den offensiva engelska vänsterbacken Alex Scott.

- Kul att du påminner mig, det var ett härligt skott jag fick på som seglade in i mål från ganska långt håll. Det blev ju avgörande eftersom vi spelade 0-0 senare på hemmaplan, erinrar sig Alex.

14 av de engelska spelare som medverkade i EM 2005 i England återfinns i årets trupp.
Det råder ingen tvekan om att England är rejält taggat inför den så viktiga matchen mot Sverige och kommer att ge allt för att ta poäng och säkra avancemang till en kvartsfinal.
Alex Scott är segersugen och tror att matchen är helt öppen och kan sluta hur som helst.
- Vi vill gärna vinna men det är Sverige vi möter, ett lag som förstås får stå som favorit i matchen.

Hur känns formen?
- Det alltid tuffare rent mentalt när man får en förlust i början och sen spelar mer eller mindre med kniven på strupen. Jag tycker nog att vändningen kom när vi lyckades gå från 0-2 till 3-2 mot Ryssland. Nu har vi chansen att faktiskt bli etta i gruppen. Det är klart vi ska jobba för det även om vi vet att det blir en svår uppgift.

Sverige har vunnit det mesta i år, du tror inte att era motståndare är er övermäktiga?
- Nej så kan vi inte se det. Vi har ju så mycket att spela för. Det gäller att kämpa för allt vi är värda för spelar vi dåligt kan vi faktiskt bli utslagna, säger Alex.

Sverige är varnat och vet att det finns många bra distansskyttar i det engelska laget, inte bara Alex att hålla ögonen på alltså.

Publicerad 2009-08-31 kl 16:36
Annons
Annons
Annons