Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

EM: Norge avslöjar inget

Två presskonferenser men helt olika i innehåll. Svenska spelare och ledare pratar gärna när journalisterna frågar men motståndarna håller mest tyst.

Norges förbundskapten Bjarne Berntsen vill inte ge några kommentarer till läget i truppen vad gällde skador eller om hur man ska stoppa Sverige.
- Varför ska jag prata om det inför den svenska journalistkåren? Då skriver ni om det så alla svenskar kan läsa om det och det har vi ju ingenting för säger han med ett milt leende.

Invild Stensland påmindes om Enköpings-matchen och fick frågan om Norge tänker spela likadant som då när man vann med 1-0.
- Det hoppas och tror vi på, eftersom vi lyckades så med att krympa ytorna för de svenska spelarna.

Din klubbkamrat Lotta Schelin bjöds inte på några ytor, har ni en tydlig plan att stoppa henne även i kvartsfinalmötet?
- Lotta är en bra spelare som inte får bjudas på för stora ytor och det är klart att vi vet hur man behöver jobba emot henne. Lotta är en klok spelare som om hon får riktigt flyt är hyperfarlig och det gäller verkligen att inte ge henne några ytor att komma in i.
Med sin snabbhet är hon alltid värd en bevakning säger ingvild diplomatiskt om sin klubbkamrat.

Sms-hälsningen "Bring it on" från Lotta till Ingvild tidigare under EM, försökte flera journalister att få de båda klubbkamraterna gå igång på igen men varken Lotta eller Ingvild gick i fällan.
Istället blev det ett bildtillfälle med de båda spelarna i mixedzone där de gav varandra en kram. Ett idrottsdiplomatiskt ögonblick som kanske bara kan hända i damidrott?

Publicerad 2009-09-04 kl 10:09
Annons
Annons
Annons