FAKTA: Alla resultat från damernas Champions League

Dam

Nyblivna Diamantbollenvinnaren Lotta Schelin gjorde mål för sitt Lyon när Sparta Prag utklassades i damernas Champions league.

Mästarlaget vann hemmareturen med 6—0 och går enkelt vidare till kvartsfinal med sammanlagt 12—0 över två matcher.

Schelin byttes in i halvlek och gjorde 4—0-målet i 58:e minuten. Landslagskompisen Sofia Jakobsson spelade hela matchen när hennes ryska lag Rossijanka fick 3—3 mot Voronezj och tog sig vidare med totalt 7—3.

Frankfurt förlorade med 1—2 mot Paris SG men går ändå vidare med totalt 4—2. Jessica Landström byttes in i 34:e minuten medan Sara Thunebro blev kvar på bänken.

På torsdagen spelas flera matcher. Den hetaste ur svensksynpunkt är Göteborgs hemmaretur mot danska Hjörring. Laget har 1—0 att gå på från första mötet.

Svenska mästarna Malmö har 3—1 med sig inför matchen mot österrikiska Neulengbach.