Fem-etta för Jitex

Dam

Elin Carlsson blev tremålsskytt när Jitex besegrade Vittsjö med 5-1 (4-0) i Söderettan.

Det var i den mållösa bortamatchen i våras Jitex tappade två dyrbara poäng.
- Vi visste hur de skulle spela nu, 4-5-1, och att Vittsjö har duktiga huvudspelare, säger Jitex tränare Benny Otter.

Louise Nordenberg hade andel i de tre första målen, 1-0 gjorde hon efter hörna samt spelade fram Johanna Andersson till 2-0 och Elin Carlsson till 3-0. Elin fortsatte med 4-0 på ett långskott. Hon ökade även till 5-0 i mitten av andra halvlek efter att Vittsjös målvakt Sonja Fransson gjort en klassräddning på Johanna Anderssons hårda skott.

Veronica Perssons reducering till 5-1 när åtta minuter återstod var inte Vittsjös enda målchans i matchen.

Strax före 2-0-målet tvingades Maria Yatrakis i Jitex-målet tippa ut Emma Sjödahls skott via stolpen. En sådan hade Veronica till hjälp när hon fångade upp en retur och gjorde sitt mål.Veronica fick för övrigt priset som Vittsjös bästa spelare i marchen.
Publicerad 2008-08-31 kl 17:32