Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Fischers klubb vill rädda ansiktet

Foto: Scanpix

I den ena Champions League-kvarten spelar Tyresö för att rädda klubben. I en annan spelar regerande mästarlaget Wolfsburg för att rädda säsongen

- Det är där vi fortfarande har chans att vinna en titel, säger svenska landslagsspelaren Nilla Fischer.

Förra året vann tyska Wolfsburg ligan, tyska cupen och inte minst Champions League. I år satsade man på att ta hem en ny trippel, men det har gått så där.

I cupen åkte man ur i åttondelsfinal och i bundesliga ligger Wolfsburg på tredje plats, fyra poäng bakom ledande Potsdam.

- I och med att vi inte har det i egna händer längre i ligan så det blir ännu viktigare med Champions League, säger Nilla Fischer, som flyttade till Wolfsburg i somras.

I kvartsfinalen ställs man mot Barcelona.

- På pappret borde vi vinna. Vi mötte dem i en träningsmatch. Det är ett lag som är bra på att hålla i bollen, men skapar inte så mycket på den sista tredjedelen. Vi hoppas att det är samma nu, säger Fischer.

Antonia Göranssons Potsdam möter italienska Torres i en tredje kvartsfinal. Efter att ha slagit ut Lotta Schelins Lyon i åttondelen är den tyska ligaledaren full av självförtroende.

- Potsdam är alltid Potsdam. Vi är som ett maskineri, alla är så bra tränade. Och slår man ut Lyon kan man slå ut vilket lag som helst, säger Göransson.

Publicerad 2014-03-21 kl 18:28
Annons
Annons
Annons