Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fokuserat LFC mot Stattena

12å

Efter 1-0-segern mot Hammarby möter Linköpings FC Stattena på bortaplan på onsdagkvällen. Stattena som är det enda lag i serien LFC inte vunnit mot i en tävlingsmatch i år.

I våras lyckades Caroline Seger göra det som såg ut att bli segermålet 2-1 men på tilläggstid fick Stattena en straff som gav kvittering.
- Vi är riktigt revanschsugna efter den matchen, som kanske var vår sämsta under säsongen, säger Linköpings FCs tränare Magnus Wikman.

- Stattena är ett lag vi normalt sett ska vinna mot, men det gäller att vi är ödmjuka inför uppgiften. Det gäller också att vi mentalt klarar av matchen. Efter den har vi ett lite längre uppehåll då många spelare åker i väg på landslagssamlingar. Det gäller verkligen att vi är fokuserade på uppgiften och inte redan har tankarna på annat håll. Vi är med i racet och det är viktigt att vinna sådana här matcher om vi ska fortsätta vara med och slåss i den absoluta toppen av tabellen.

ANNONS

Ida Brännström från Linköping Kenty är tillgänglig för spel till matchen mot Stattena. Fortfarande saknas långtidsskadade Josefine Öqvist som opererats för övrigt just i Helsingborg.

Stattena förstärks av debuterande Nina Hietanen, den finländska landslagsforwarden från Hammarby. Efter 8-0-förlusten i Malmö mot LdB FC kan allt bara bli bättre vad Stattena IF företar sig. Det blir come-back för spel på Olympia efter avbrottet för U21-EM.
Publicerad 2009-07-07 kl 12:18

DAM

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto