Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Första Sunnanå-segern på åtta matcher

En minut före ordinarie speltids slut slog Lisa Renberg till och gjorde 1-0 för Sunnanå mot Djurgården. Det är Sunnanås första seger på åtta matcher.

Matchkvaliteten nådde inga större höjder snarare tvärtom. 33 frisparkar jämnt fördelade men bara en varning ger en underlig bild av en match som inte var särskilt ojuste.

- Vi vet inte från gång till gång vad som gäller, säger Djurgårdens tränare Anders Johansson som dock inte skyller förlusten på domarinsatserna (inkl de assisterande).
- Vi tjänade inget på att spela 0-0 och därför gick vi ner på trebackslinje på slutet. Ibland blir det mål framåt, men den här gången bakåt.

Lisa Renberg gjorde mål även i förra matchen när Sunnanå spelade 2-2 mot Linköping. Hon avlöste Mirjam Marklund efter 78 minuter och 11 minuter skarvade hon snyggt in segermålet.
- Lisa har legat sjuk i veckan, därför byttes hon inte in tidigare, säger Sunnanås tränare Rainer Eskelinen.
- Det var litet av klapp-klappspel med Johanna Lindahl som kom runt på kanten och skickade in bollen framför mål till Lisa.
Djurgården hade också målchanser. Victoria Svensons friläge i första halvlek var den bästa. Sammanlagt avlossade Djurgården 17 skott mot Sunnanås 8.
- Det var en orytmisk match med avbrott och lågt tempo. I andra matcher har vi lyckats dra upp det, förklarar Anders Johansson
Rainer Eskelinen håller med om att det slarvades med passningsspelet från båda sidor.
- Men vår backlinje agerade perfekt hela matchen. Det gladde mig mest för Djurgården tryckte på bra i andra halvlek.

Publicerad 2008-10-12 kl 23:13
Annons
Annons
Annons