Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Från try out till kontrakt med Umeå IK

Anna Westerlund, 20-årig mittfältare från finska mästarklubben FC Honka, har skrivit på ett 2-årskontrakt med Umeå IK.

Anna deltog Umeå IK:s try out den 5-6 december. Anna åkte tillbaka till Finland med ett kontraktsförslag i bagaget och har nu beslutat sig för att flytta till Umeå. Hon spelar i det finska A-landslaget och har tidigare spelat i de olika ungdomslandslagen. Trots sin ungdom har hon redan hunnit med fyra säsonger i FC Honka som gett henne tre guld och ett silver.

Om sin flytt till Umeå säger Anna:
-Jag känner mig väldigt nöjd med mitt beslut. Det känns fantastiskt bra att få chansen att spela i ett lag som Umeå. Jag fick redan på try outen ett varmt välkomnande, och det kändes bra redan då både på planen och utanför. Nu väntar jag ivrigt på att flytta till Umeå och ta mig an de nya utmaningarna.


-Anna har imponerat otroligt mycket på oss och vi är jätteglada för att hon väljer att komma till Umeå IK. Hon är en person med stark karaktär både som spelare och människa och kommer att tillföra oss väldigt mycket. Vi ser verkligen fram emot att få se Anna på Gammliavallen i sommar, säger klubbdirektören Britta Åkerlund i ett pressmeddelande.

Publicerad 2009-12-17 kl 10:09
Annons
Annons
Annons