Gauthiods svit sprack i Sjöbo

Dam

Det var knappast i Sjöbo Gauthiod-spelarna tänkt att den fem matcher långa förlustfria sviten i Söderettan skulle ta slut. Skånskorna vann med 4-1 (2-0) - samtliga spelmål.

Därmed förlängde Sjöbo IF sin teoretiska chans att klara förnyat kontrakt.
- Egentligen ska vi inte vara förvånade över den klara segern för de senaste fem matcherna har spelet varit riktigt bra, säger Sjöbo IFs assisterande tränare Robin Persson.

Sjöbo fick en önskestart, två mål inom loppet av de första tio minuterna, först genom Annika Persson och sedan Sandra Nilsson.
Natalia Folbrycht ökade till 3-0 i början av andra halvlek.
Anna Ahlstrand reducerade för Gauthiod efter 71 minuter, men bara 6 minuter senare fastställde Sjöbos bästa spelare för dagen Maria Håkansson segerresultatet.

Publicerad 2008-09-13 kl 22:50