Glanslöst Linköpings FC

Dam

Segern med 3-1 över Sunnanå var det som gladde Linköpings FCs tränare Daniel Pettersson, knappast mer.

- Vi gör faktiskt en riktigt usel match, säger han.

Den började dessutom bäst för Sunnanå vars Perpetua Nkwocha gjorde matchens första mål efter bara 8 minuter.
Jessica Landström såg till att kvitteringen kom snabbt.
"Peppe" hade sedan ett par chanser att åter ge Sunnanå ledningen bland annat ett friläge.
Linköping fick ändra i sin backlinje. Caroline Seger fick gå in som mittback tillsammans med Marie-Louise Skålberg. Sara Larsson var sjuk och Charlotte Rohlin har eventuellt ådragit sig en hjärnskakning.
Kosovare Asllani började på bänken men kom in när en halvtimme återstod. Det räckte för att hon skulle göra 2-1. När fem minuter återstod släckte Josefine Öqvist definitivt Sunnanås hopp om delad poäng

Publicerad 2008-06-14 kl 22:10