Gustafs GoiF - Västerås BK 30 1-3

Dam

Det gick sämre för Gustafs GoIF den här helgen när man mötte ett annat Västerås-lag.

Gustafs GOIF är ett mycket bra div 2-lag och imponerade förra helgen mot Gideonsberg på bortaplan.
I första halvlek hemma mot BK 30 som spelar i Norrettan fungerade inte gästernas spel. Gustafs hade inte bollen mer men skapade dock någon mer målchans än BK 30 som inte kom upp i normal standard och hade en lite problem med passningsspelet. Efter första halvlek stod det 0-0, vilket var rättvist trots knappt övertag för Gustafs. Malin Reuterwall i BK 30-målet gjorde flera säkra ingrepp.

I andra halvlek kom BK 30 ut som ett nytt lag, skapade flera vassa målchanser och tog över matchen. Therese Sahlin höll sig bra framme och kunde efter fina framspelningar göra alla Västerås-lagets tre mål. 3-1 var en seger med mersmak.

Publicerad 2009-03-29 kl 22:27