Håglöst Kopparbergs/Göteborg

Dam

KIF Örebro fick revansch för vårens 3-0-nederlag mot Kopparbergs/Göteborg. Det blev dock bara 1-0, målet gjort redan eftr 3 minuter av Lena Andersson.

Hon kunde även ha gjort 2-0 på straff en halvtimme senare, men den sköt Lena utanför. Förspelet var en duell mellan Kim Ekebom och Kopparbergs/Göteborgs Jane Törnqvist som fick en hand på bollen.
Sara Lindéns skott i ribbans underkant var Kopparbergs/Göteborgs bästa chans i första halvlek.

I slutet av matchen var det inbytta KIF Örebros Sara Fröjdfelts (o)tur att pricka ribbans underkant med ett skott.
Hemmalagets klart bästa var målvakt Kristin Hammarström samt backen Stina Segerström som gjort ett par riktigt bra matcher efter hemkomsten från OS.
Kopparbergs/Göteborg gömmer sig inte bakom att man saknar Lotta Schelin för det gjorde man även under större delen av vårsäsongen.

Publicerad 2008-09-04 kl 01:04