Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Hammarby Damfotbolls nya PR-kampanj

Hammarby Damfotboll inleder årets säsong med derby på Kanalplan mot AIK onsdag 1 april klockan 19:00. I samband med detta lanseras föreningens nya kampanj och årets sportsliga målsättningar.

En femteplacering i damallsvenskan och fem spelare till EM i september.

I Hammarby Damfotbolls nya kampanj, som under året kommer att synas bland annat på affischer på stan och i tidningsannonser, dyker A-lagsspelarna Anna Lindblom och Naza Vaseghpanah upp. De kommer att diskutera flera viktiga samhällsfrågor som knyts samman direkt till damfotbollen, undantaget första annonsen som enbart anspelar på att premiärmatchen mot AIK går av stapeln den 1 april.

- Marta har lämnat serien och nu är det dags för nya stjärnor att kliva fram. Vi lyfter Naza och Anna – de har lyskraften, tekniken och attityden som krävs. De är redan på god väg att bli framtidens stjärnor. Och de är precis rätt ambassadörer för oss, säger Mats Franzen, styrelseledamot i Hammarby Damfotboll, som varit med och tagit fram kampanjen.

Samtidigt presenterar Hammarby Damfotboll årets sportsliga målsättningar.
- Vi har två åttondeplaceringar bakom oss. Med den bästa truppen på många år vill vi ta nästa steg. Fem blir årets nyckeltal. En femteplats i damallsvenskan och fem Hammarbyspelare till EM i Finland i september, fortsätter Mats Franzen.

- Jag har bara två bilder framför mig just nu – vi sänker AIK på onsdag och jag gör mål. Att sikta på en femteplats är en tuff men också inspirerande målsättning, truppen ser riktigt bra ut i år, säger Naza, anfallsspelare och affischnamn Hammarby Damfotboll.

Publicerad 2009-03-31 kl 09:36
Annons
Annons
Annons