Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Hammarby kan blåsa Linköping på andraplatsen

Avslutningsmatchen för Linköpings FC mot Hammarby på bortaplan kan bli svårare än det såg ut för några veckor sedan. Andraplatsen i sluttabellen står på spel.

- Hammarby gjorde en av säsongens bästa matcher i senaste omgången då man kryssade mot AIK på bortaplan, så de kommer säkert med gott självförtroende i bagaget. Jag hoppas att vi kan komma upp i den nivå som vi hade den första halvtimmen mot Örebro senast, säger LFCs tränare Daniel Pettersson.
- Då spelade vi mycket bra men efter det tappade vi alldeles för många bollar på fel ställen och fick omställningar mot oss i stället för tvärtom. Vi måste vårda bollen mycket bättre och vara noggrannare med att döda alla anfall.

- I Hammarby gäller det att se upp med snabba Sara Johansson på topp samt nyblivna landslagstjejen Nazanin Vaseghpanah som gärna vill styra och ställa på mitten. Vi får inte heller glömma bort den evigt unga Kicki Bengtsson som fortfarande håller mycket hög klass. I vårt eget lag hoppas jag ha samtliga spelare tillgängliga, med undantag av sedan tidigare skadade Maria Svensson och Jessica Landström, avslutar Daniel Pettersson.

Publicerad 2008-10-17 kl 18:14
Annons
Annons
Annons