POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAM
10å

Högskoleprovet stoppar Lisa Dahlkvist

Lisa Dahlkvist ska skriva högskoleprovet i helgen, därför kan hon inte följa med damlandslaget till Azerbaijan för VM-kvalmatchen på lördag.

- Vi hade hoppats att Lisa skulle fått skriva det på Sveriges ambassad under vår vistelse i Baku men reglerna är mycket restriktiva. Annars hade Lisa fått vänta ett år för nästa tillfälle. Hon kommer dock till Belgien-matchen, berättar förbundskapten Thomas Dennerby.

Det blir några ändringar i den ursprungliga truppen som Thomas Dennerby tog ut till VM-kvalmtchen på lördagen i Azerbaijan.
De båda Linköpings-spelarna Kosovare Asllani och Charlotte Rohlin har lämnat återbud för skador. Båda spelade i Malmö i söndags och Charlotte linkade svårt efter en tackling mitt framför förbundskaptenen på läktaren.
- Det var en bra match, intensiv, tuff och litet småtjurigt, ungefär som vi får vara beredda på att det kan bli mot Azerbaijan. Vi får inte underskatta våra motståndare på deras hemmaplan.

Endast Hammarbys Nazanin Vaseghpanah har tagits ut som ersättare.
- Om det skulle bli nödvändigt när vi är på plats kan vi kalla in ytterligare en ersättare, förklarar Thomas Dennerby.

Azerbaijan har bara spelat fyra damlandskamper hittills i i år men är obesegrat i tre. Turkiet vann den första med 1-0, den enda som Azerbaijan spelat hemma. De tre andra matcherna har resulterat i 4-0 mot F Y R Macedonien, 2-2 mot Georgien och 0-0 mot Litauen.

Publicerad 2009-10-20 kl 17:36

DAM

Ny klubbdirektör i LFC: "En väldigt bra värvning"

"En förening som har utvecklat ett stort antal världsstjärnor"

Visa fler

ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå