POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE

Hope Solo återigen i blåsväder - åtalas på nytt efter skandalen

USA:s stjärnmålvakt Hope Solo åtalas på nytt efter att en högre insats i det amerikanska rättsväsandet valt att återuppta ärendet om den påstådda misshandeln 2014.

Hope Solo, 34, anklagades för misshandel efter ett bråk med sin halvsyster och systerson under juni 2014, och en åklagare valde att väcka åtal.

I januari - när rättegången närmade sig - meddelade den domare som var ansvarig för ärendet att någon rättegång inte skulle bli av utan att 34-åringen frias helt.

Hope Solo kunde då andas ut och hon togs sedan ut i den amerikanska truppen som vann VM i Kanada.

Dock publicerades det under VM-slutspelet nya uppgifter om misshandeln - uppgifter som enligt ESPN gör att en högre instans i det amerikanska rättsväsendet nu har tagit upp fallet igen.

Uppgifterna från Solos syster, Teres Obart, är det man framför allt lutar sig mot. 

– Hon (Hope Solo) tog tag i hans (systersonens) huvud och slog honom mot en cementvägg om och om igen. Jag kom bakifrån och försökte dra loss henne för att få bort henne från min son. Och när hon släppte honom började hon slå mig i ansiktet, säger Obart till ESPN.

När rättegången kommer att äga rum är inte bestämt, men Washingtons domstol bekräftar på sin hemsida att åtalet har väckts på nytt.

Publicerad 2015-10-03 kl 09:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå