Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

INTERSPORT storsatsar

INTERSPORT fortsätter sin satsning på elitfotboll genom ett unikt samarbete med LdB FC Malmö och i samband med satsningen har man tagit fram en nyutvecklad klädkollektion, inom varumärket PROTOUCH med design och funktion anpassad för tjejer.

Samarbetet är ett av de absolut största inom svensk damidrott och omfattar, förutom kollektion och sponsorskap, även delaktighet i utvecklingsprojekten The World Village of Women Sports och LdB FC against AIDS.

–Detta är en av våra mest spännande satsningar hittills. Genom det här samarbetet kan vi utveckla unika förutsättningar för damfotbollen, både på elit- och breddnivå, säger Fredrik Johanson, Vd på INTERSPORT.
–LdB FC är en av Sveriges absolut bästa klubbar med stora ambitioner och högt satta mål, och att vara en viktig partner i deras satsning kommer att göra oss alla till vinnare”, fortsätter Fredrik Johanson.

INTERSPORT har i samband med satsningen tagit fram en helt nyutvecklad klädkollektion, inom varumärket PROTOUCH, med design och funktion anpassad för tjejer. Kollektionen lanseras i samband med LdB Sport Cup i Växjö, 20-21 februari.
- Det här samarbetet är naturligtvis oerhört roligt och hjälper oss i vår satsning mot ett SM-guld. Att det just är INTERSPORT gör att det känns ännu mer intressant, med tanke på deras storhet både i Sverige och internationellt, säger Mårten Hedlund, Vd LdB FC Marketing och grundare av The World Village of Women Sports.

Publicerad 2009-01-19 kl 10:36
Annons
Annons
Annons