Jätteknall av Schweiz i F19-EM

Dam

Ramona Bachmann är fortfarande så ung att hon spelar med i Schweiz F19-landslag. Hon gjorde ett av målen när Tyskland sensationellt besegrades med 3-0 i EM-slutspelet på torsdagen.

Ramona skapade den första chansen som följdes av en målgivande hörna. Hon fortsatte att bombardera det tyska målet bland annat med ett stolpskott. Först 20 minuter in på andra halvlek fick Ramona utdelning och ökade till 2-0.
Tyskland löper risk att missa en semifinalplats för första gången på sex år om Frankrike vinner över Schweiz, som är enda fullpoängslaget i EM-slutspelet, i sista matchen.

Publicerad 2009-07-16 kl 19:00