Jitex´ målvakt fick briljera mot Dalsjöfors

Dam

Maria Yatrakis utsågs till bästa spelare när Jitex bortabesegrade Dalsjöfors med 2-0 (1-0).

- Vi har haft svårt mot Dalsjöfors och denna matchen var inget undantag, säger Jitex´ assisterande tränare Mats Heed.
Maria Yatrakis i målet fick visa att hon är Söderettans bästa målvakt vid flera tillfällen. Det var starkt att hålla nollan.

Johanna Andersson gav Jitex ledningen redan efter 5 minuter men inte förrän drygt en kvart in i anedra halvlek kunde Sigrid Olsson efter en hörnvariant öka till 2-0.
Sista 20 minuterna hade Dalsjöfors bara nio utespelare eftersom Malin Fors fick rött kort direkt för en eftersläng.

Publicerad 2008-10-11 kl 22:41