Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Jitex värvar målvakt från LdB FC Malmö

Stéphanie Örström från Ldb FC Malmö blir den målvakt som ska ta upp konkurrensen med Jenny Olsson om att få vakta Jitex allsvenska mål 2010.

- Genom värvningen av Stéphanie, som skett i största samförstånd med LdB FC, kommer konkurrensen om målvaktsplatsen att bli stenhård säger Jitex sportchef Lennart Lindorsson.
- Vi har haft ögonen på Stéphanie ända sedan hennes tid i Staffanstorp och Husie i Söderettan. Hon imponerade stort på oss redan på den tiden, men när hon sedan gick till LdB FC lade vi planerna att få henne till Jitex på hyllan. Desto roligare att kunna knyta Stéphanie till oss nu då, lagom till att vi tagit steget upp i allsvenskan säger Lennart Lindorsson.
- Vi har också fått veta från vännerna i Malmö att hon utvecklats ytterligare sedan dess men att hon haft en ganska tuff uppgift att konkurrera om förstaplatsen i LdB FC. Stéphanie har också visat de mänskliga kvaliteer i övrigt som vi kräver av våra Jitexspelare, avslutar Lennart Lindorsson.

Under en tid har beslutet att söka sig ifrån LdB FC vuxit fram hos Stephanie.
- Eftersom mitt kontrakt gick ut sista november, och jag kände att föreningens förslag om utlåning inte skulle gynna mig på något sätt, var det dags att hitta nya vägar för min utveckling. Det har fungerat bra i LdB FC och jag tackar de spelare och ledare som hjälpt mig i min utveckling där, men nu är det dags att gå vidare, säger Stephanie.

De senaste veckorna har Stephanie och hennes gamle tränare Jörgen Petersson gemensamt sett över olika alternativ, besökt ett antal klubbar och utvärderat alternativen.

- Det har varit tryggt att Jörgen varit med i dialogen och vid besöken, och jag känner att jag i lugn och ro kunnat koncentrera mig på att känna vad som kommer att bli bäst för mig, fortsätter Stephanie.
- Jitex BK har presenterat en helhetslösning som känns mycket bra både sportsligt och socialt. Jag ser verkligen fram emot att få köra igång inför Damallsvenskan 2010, och jag känner att Jitex är det rätta beslutet för min fortsatta utveckling på alla plan.

Publicerad 2009-12-06 kl 17:18
Annons
Annons
Annons