"Jossan" målskytt i Uppsala

Dam

Josefine Öqvist spelade hela första halvlek för Linköpings FC som besökte hennes gamla klubb Bälinge IF. Under den tiden gjorde "Jossan" även ett mål.

Linköping vann som väntat med klara 4-0 över det nedflyttningshotade Uppsala-laget.
Redan efter 7 minuter hamnade Bälinge i underläge efter mål av Kosovare Asllani.
Tio minuter senare ökade Caroline Seger till 2-0. Hon utgick i halvtid och Daniela kom in. Caroline har två varningar och man ville inte riskera att hon skulle få en tredje och inte kunna spela mot Umeå IK i seriefinalen på onsdag-
Josefine Öqvist gjorde sitt mål efter 37 minuter. Minuten före slut gjorde Kosovare Asllani sitt andra mål.

KIF Örebro tog ledningen efter bara tre minuter på Kanalplan mot Hammarby genom Lena Andersson.

Det dröjde ända till den 86:e minuten innan Hammarby lyckades kvittera genom Sara Johansson - som inte var med i onsdagens förlustmatch i Malmö. 1-1 blev slutresultat.
I våras vann KIF Örebro med 1-0 över Hammarby.
Publicerad 2008-08-31 kl 18:00