Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Kan bli 50 000 på EM-finalen - oavsett lag

Det råder ingen tvekan om att EM har blivit en publiksuccé. Nu bekräftar mästerskapets organisationschef Göran Havik att Friends Arena kan komma att öppnas upp för 50 000 besökare - även om Sverige inte når finalen.

- Vi inser att det finns ett stort intresse, säger han till Fotbollskanalen.se.

EM har än så länge varit en publiksuccé och i går rapporterades det att Friends Arena kan öppnas upp för 50 000 besökare om Sverige når final. Men nu berättar EM:s organisationschef Göran Havik att arenan kan komma att öppnas upp - oavsett vilka lag som når finalen.

- Det är väldigt stort intresse än så länge. Så även om inte Sverige inte skulle gå till final kan vi komma att öppna upp hela arenan, säger Göran Havik till Fotbollskanalen.se.

Än så länge är det inte bestämt när finalmatchens publikkapacitet kommer att avgöras. Göran Havik menar att de kommer avvakta några dagar och följa utvecklingen.

- Inget datum är satt, men vi ska undersöka saken de kommande dagarna, säger han.

EM-finalen spelas den 28 juli på Friends Arena i Solna. Planen har hela tiden varit att Friends Arena ska ha en finalkapacitet på 30 000 åskådare, men på grund av det stora intresset kan arenan komma att öppnas upp för 50 000 besökare.

Publicerad 2013-07-16 kl 10:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons