POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAM
10å

KIF Örebro bättre än någonsin

Laget som ifjol förlorade många matcher med uddamålet har vänt trenden till egen fördel denna säsong. Nu nosar KIF Örebro srax bakom topplagen.

Ikväll spelar KIF Örebro hemma emot AIK och tre poäng där skulle föra upp laget på en femteplats i Damallsvenskan.

- Serien är inte slut för det, men visst så här långt kan vi konstatera att vi gjort en av våra bästa säsonger någonsin, säger lagkapten och mittfältsgigant Marie Hammarström.

Vad ligger bakom förändringen till det bättre?
- Då skulle jag vilja säga vår tidigare tränare Richard Holmlund. Han förändrade hela lagets inställning till att få mer jävlar anamma och vet att vi måste jobba och slita hårt för att vinna matcherna.

Hur kändes det då när Richard slutade och Bernhard Nilsson tog över?
- Det kom som ett slag i ansiktet när Richard slutade, men samtidigt är det bara att inse att allt inte hänger på honom utan på oss själva. Tillsammans med vår nye tränare Bernard Nilsson som varit assisterande till Richard satsar vi allt för att ta fler poäng och kanske den där femteplatsen som skulle betyda ett fall framåt för oss.

Ikväll möter ni AIK, betyder det ny vinst, ni är ju dokumterat bra på hemmaplan, med bara en förlust i bagaget och det mot Umeå IK?

- AIK har spelat bra på hösten och blir svårslagnet men vi har fördel just av Behrn Arena där vi är starka och självklart siktar vi på vinst även ikväll.

Publicerad 2009-10-19 kl 17:36

DAM

Kontraktslös i sommar: "Finns lite i huvudet"

Hedvig Lindahl har fortsatt diskussioner med Wolfsburg

Visa fler

ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå