KIF Örebros målchock

Dam

Laget som inte gjort mer än tre mål i någon match i år bestod Stattena en rejäl urladdning som slutade med 7-1.
Men det stod bara 1-0 i halvtid.

Att KIF Örebro fick komponera om laget p g a många skador syntes inte ha någon negativ inverkan.
Målvakt Kristin Hammarström fick redan i mitten av första halvlek lämna över till reserven Nina Fellbrandt.
Att Stattena i andra halvlek bytte in förra årets toppskytt Therese Pettersson, som därmed gjorde come-back fick inte någon effekt.
Endast Kim Ekebom blev tvåmålsskytt och de gjorde hon på tilläggstid i matchen.
Sanna Talonen spelade fram Maria Norbrandt till första halvleks enda mål.
Kim Ekeboms skott gav retur på vilken Sanna ökade till 2-0 redan minuten efter paus.
Edda Gardarsdottir skött 3-0 på straff efter att Sanna blivit nergjord.

Ingrid Ericson Jogsten ökade till 4-0 efter Maria Hammarströms hörna.
Långstidsstadade Emilia Erixon gjorde come-back och slog in straffen till 5-0.
I sista minuten av ordinarie speltid reducerade Caroline Pettersson för Stattena, men matchen var inte slut för Kim Ekeboms del utan hon hann med två mål på de fyra tilläggsminuterna.
Publicerad 2009-07-26 kl 19:18