Kopparbergs/Göteborgs hörnor gav två mål

Dam

Sunnanå hamnade i underläge i bortamatchen mot Kopparbergs/Göteborg med 2-0 efter hörnor och förlorade med 4-1 (2-0).

- Vi är för snälla i straffområdet, säger Sunnanås tränare Rainer Eskelinen.
Första baklängesmålet nickade Jane Törnqvist in efter bara 6 minuter. Sedan dröjde det ytterligare 20 innan Linnea Liljegärd gjorde nästa.
Carina Holmberg hade Sunnanås bästa chans i första halvlek med ett skott som tog i skarven mellan ribba och stolpe.
- Först halvtimmen och de sista tio minuterna var våra bästa perioder, tycker Kopparbergs/Göteborgs tränare Torbjörn Nilsson.
Miriam Marklund reducerade till 2-1 tidigt i andra halvlek efter en djupledslöpning.
I mitten av andra halvlek sprang Ingvild Stensland igenom Sunnanås höga backlinje framspelad av Linnea Liljegärd.

- Precis som vi talat om i laget, mittfältarna ska också våga gå på mål, säger Torbjörn Nilsson.
Sista målet gjorde Johanna Almgren som kom ensam med Åsa Berglund i Sunnanås mål.
Johanna tillsammans med Jane Törnqvist och Lisa Ek utmärkte sig mest i Kopparbergs/Göteborg. I Sunnanå var det försvararena Sanna Frostevall, Josefin Johansson och Perpetua Nkwocha.
Publicerad 2008-09-07 kl 22:23