POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
11å

"Landis" redan tillbaka till Örebro

På söndagen återvänder Jessica Landström till Behrn Arena i Örebro där hon gjorde segermålet för Sverige i EM-kvalmatchen i onsdags.

Nu har hon Linköpings FCs tröja på sig. Miljön känns hemvan även för Sara Larsson, Josefine Öqvist, Maria Karlsson, Charlotte Rohlin, Caroline Seger och Hedvig Lindahl - samtliga LFC:are som ingick i den svenska EM-truppen. Deras senaste intryck från Behrn Arena sänder positiva vibbar.

- Våra många landslagsspelare har haft ett tätt program medan övriga fått träna så gott det varit möjligt. KIF Örebro har i det avseendet varit bättre gynnat, men det har gått nästan tre veckor sedan både vi och de spelade senaste seriematchen, säger Linköpings FCs tränare Daniel Pettersson.
De senaste åren var inget av lagen vunnit med mer än uddamål i matcherna mot varandra. Daniel Pettersson räknar med en tillknäppt tillställning.
- Men vi reser till Örebro för att ta tre poäng. Något annat har vi inte för ögonen. Många spelare har sett spelsugna ut under uppehållet, framför allt våra båda brasilianskor Daniela och Cristiane har börjat hitta storformen, hälsar han.

Publicerad 2008-05-10 kl 17:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå