Linköping vann i Umeå!

Dam

Linköping bortaslog Umeå IK med 3-2 med det avgörande målet i fjärde tilläggsminuten av Josefine Öqvist.

Marta gav Umeå IK ledningen på straff efter en halvtimme. Minuten senare kvitterade "Jossan". Jessica Landström gav Linköping ledningen och Madelaine Edlund kvitterade för Umeå. 2-2 stod sig in i förlängningen. "Jossan" blev matchhjälte för Linköping.

Trots att Djurgården fick en spelare utvisad redan efter 4 minuter lyckades man spela 1-1 mot serieledande LdB FC i Malmö.

Djurgården tog ledningen på sitt första skott på mål, en djupledsboll som nådde ensamma anfalalren Linda Sällström som fick iväg ett högt skott bakom Stéphanie Öhrström i LdB--målet.
Therese Sjögran kvitterade på straff. I efterspelet på sin egen hörna blev hon fälld och lade själv straffen säkert bakom Nadine Angerer i Djurgårdens mål.

Hammarby vann andra matchen i följd och har nu lämnat bottenträske. Det blev 2-1 hemma mot Sunnanå efter 1-0 av Nazanin Vaseghpanah och 2-0 av Sara Johansson.