POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Linköpings-revanch och Seger?

Ett riktigt toppmöte blir det på lördagen mellan Djurgården och Linköpings FC på Kristinebergs ip kl 16. Ett Djurgården som väntas få tillbaka Victoria Svensson.

- Vi har revansch att kräva från förra året då vi föll i båda matcherna i serien, båda gångerna med uddamålet. Jag tror att matchbilden kommer likna den mot Göteborg senast, och inte mig emot om slutresultatet skulle bli det samma, säger Linköpings FCs tränare Daniel Pettersson.

- Men det kommer krävas en hel del av oss och bland annat måste vi vara med från början den här gången. Det var både tur och skicklighet som gjorde att vi inte hamnade i underläge mot Kopparbergs/Göteborg. Sen var det skönt att se att vi var starkare än dem ju längre matchen led. Det är en bra känsla att ha med sig oavsett motstånd.

LFC åker upp till Stockholm för att förlänga sin 12 matcher långa segersvit i Damallsvenskan som påbörjades i fjol. Djurgården har vunnit sina tre senaste matcher i år.

- Återstår att se hur vi formerar laget då vi förmodligen tvingas göra några ändringar sedan Göteborgsmatchen senast (läs: Caroline Segers skada) men vi har en stark trupp så oavsett startuppställning går vi för vinst, säger Daniel Pettersson.
damfotboll.com iakttog LFCs fredagsträning och att döma av den kommer Caroline att spela i startelvan om inte hela så en del av matchen mot Djurgården.

Publicerad 2008-05-24 kl 10:22
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå