Linnea åter tvåmålsskytt

Dam

Kopparbergs/Göteborg vann över KIF Örebro med 3-0 (0-0). Sara Lindén och Linnea Liljegärd har blivit ett giftigt anfallspar tillsammans.

Liksom i förra matchen mot Bälinge gjorde Linnea två mål.
- Vi är inte direkt överraskade av att Sara och Linnea har funnit varandra så väl, säger Kopparbergs/Göteborgs assisterande tränare Christian Andersson.

KIF Örebro lyckades inte göra något mål även om man skapade lika många chanser som Kopparbergs/Göteborg.
- De spelade 4-5-1 och gjorde det väldigt trångt att komma igenom, förklarar Christian Andersson.
Det första målet öppnade vägen för det andra bara två minuter senare.
Ingvild Stensland hittade Sara Lindén med en djupledsboll till 1-0 i 69:e minuten. Två minuter senare ökade Linnea Liljgärd till 2-0 efter en snabb omställning med en lyra över Kristin Hammarström i KIF Örebros mål.

Linneas 3-0 kom i 89:e minuten när hon hårt uppvaktad ändå lyckades placera bollen i bortre hörnet.
Inte att förglömma Kopparbergs/Göteborgs egen målvakt Jenny Ohlsson som gjorde en stabil insats.
Publicerad 2008-06-05 kl 22:45