Lisa De Vanna håller sviten

Dam

Lisa De Vanna gjorde mål femte matchen i följd för AIK som dock fick se sig besegrat med 2-1 av Kopparbergs/Göteborg på hemmaplan.

Linnea Liljegärd och Lisa Ek såg till att skaffa Kopparbergs/Göteborg en 2-0-ledning.

Det kom nära 3.000 till Skåne-derbyt mellan Kristianstads DFF och LdB FC. Malmölaget vann med 1-0 efter mål av Manon Melis fem minuter in på andra halvlek. Förspelet var en hörna.

Perpetua Nkwosha gjorde båda målen för Sunnanå som besegrade KIF Örebro med 2-0.Det var tionde matchen i följd som målsnåla KIF Örebro gjort mindre än två mål i en match.

Skadedrabbade Hammarby kom undan med 2-1-förlust i Linköping. Josefine Öqvist ordnade halvtidsledning för LFC. Cristiane ökade till 2-0 i andra halvlek. Fem minuter före full tid reducerade Nazanin Vaseghpanah.

Djurgården bortabesegrade Umeå Södra med 3-1. Jennifer Meier gjorde 1-0. Sara Thunebro ökade till 2-0 efter hörna. Linda Sällström gjorde 3-0 innan Linda Fransson på passning från Jennifer Nobis reducerade till slutresultatet 1-3.
Publicerad 2008-05-15 kl 23:22